• info@sunteh.net
  • +385 95 9114 903

Traži
Opal Design II
Opal Design II
Opal Design II
Opal Design II
Opal Design II
Opal Design II

Opal design II LED

BEZVREMENSKE MOGUĆNOSTI ZA VRHUNSKU KAZETNU TENDU

Opal Design II/LED je kazetna tenda klasičnog dizajna spojenog sa vrhunskom tehnologijom i mnogobrojnim dodacima. Namijenjena zasjenjivanju većih terasa, atraktivnim izgledom kazete daje dozu sofisticiranosti, ali se idealno stapa s okolnom arhitekturom.

Opal Design II je kazetna tenda purističkog izgleda i napredne tehnologije. Profili su od ekstrudiranog aluminija, prethodno tretirani kromom i prašno bojani u kvaliteti fasade koristeći RAL boje. Nosivi i dijelovi pod opterećenjem su izrađeni od "drop-forged" aluminija. Kazeta tende je ekstrudirani aluminij, ruke tende koriste dugovječni high-tech remen. Višak vode sa platna otječe u donji dio kazete pri uvlačenju, a zaštitna četka na gornjem dijelu kazete čisti platno i odstranjuje vodu. Tendu standardno pokreće elektromotor smješten u namotnoj cijevi.

Tehnički detalji

Bočno zatvaranje
Opal design II LEDZahvaljujući inovativnim bočnim poklopcima na kazeti tende, prilikom zatvaranja prednjeg profila, platno i mehanizam ostaju pouzdano zaštićeni od vremenskih uvjeta i nečistoće
LED rasvjeta
Opal design II LEDTenda Opal Design II LED obasjava vašu terasu sa toplim bijelim svjetlom kako bi još dulje uživali na otvorenom.
Valance Plus
Opal design II LEDSa patentiranim Valance Plus vertikalnim sjenilom koje je smješteno u prednjem profilu tende uživajte bezbrižno zaštićeni od neželjenih pogleda kao i niskog sunca i blještanja.
Dugovječne ruke
Opal design II LEDVrhunac tehnologije su tihe dugovječne ruke koje koriste visokotehnološki remen umjesto lanca što omogućuje savršenu napetost čak i u vjetrovitim okolnostima. Ova značajka omogućuje idealno pozicioniranje platna tende.

Osvojene nagrade

Product design 2014 German design 2014

KRALJEVI TERASA

Mi smo specijalisti u izradi, natkrivanju i ostakljivanju terasa. Dugogodišnji rad i iskustvo stečeno na ovom polju primjenjujemo u svakom projektu s ciljem oživljavanja ili stvaranja nove terase s našim potpisom. Naša misija i vizija su jedno, postati KRALJEVI TERASA!

PRATITE NAŠ FACEBOOK

KONTACT INFO

  • Adresa: Hvarska 1d,
          10000 Zagreb, Hrvatska
  • Telefon: +385 1 6180 582
  • Mobitel: +385 98 1945 149
  • Fax: +385 1 6180 582
  • E-mail: info@sunteh.net