• info@sunteh.net
  • +385 95 9114 903

Traži
Zenara LED
Zenara LED
Zenara LED
Zenara LED
Zenara LED

Zenara LED

SUPERIORAN DIZAJN U SAVRŠENOM IZDANJU

Zenara je potpuno zatvorena kazetna tenda koju njezin avangardan izgled stavlja u vrh dizajnerskih tendi. Savršeno se uklapa u moderne kuće, ali i pruža odličan kontrast na starijim građevinama. Brojne inovacije u dizajnu i inžinjerstvu upravo i omogućuju tu harmoniju.

Zenara je kazetna tenda avangardnog izgleda i napredne tehnologije što ju smješta u sami vrh ponude. Profili su od ekstrudiranog aluminija, prethodno tretirani kromom i prašno bojani u kvaliteti fasade koristeći RAL boje. Nosivi i dijelovi pod opterećenjem su izrađeni od "drop-forged" aluminija. Kazeta tende je ekstrudirani aluminij, ruke tende koriste dugovječni high-tech remen. Višak vode sa platna otječe u donji dio kazete pri uvlačenju, a zaštitna četka na gornjem dijelu kazete čisti platno i odstranjuje vodu. Tendu standardno pokreće elektromotor smješten u namotnoj cijevi.  

Tehnički detalji

Dizajn
Zenara  LEDSvi tehnički dijelovi su smješteni u kućištu tende radi uštede prostora. I kod maksimalnih dimenzija tenda koristi samo dva nosača. Prednosti su što nema vidljivih nosača, vijaka i poklopaca.
LED rasvjeta
Zenara LEDIntegriranom toplom LED rasvjetom u kazeti tende pružamo uživanje na terasi i u kasnije večernje sate.
Dugovječne ruke
Zenara LEDVrhunac tehnologije su tihe dugovječne ruke koje koriste visokotehnološki remen umjesto lanca što omogućuje savršenu napetost čak i u vjetrovitim okolnostima. Ova značajka omogućuje idealno pozicioniranje platna tende.
Valance Plus
Zenara LEDAko želite uživati u privatnosti zaštićeni od niskog sunca, Zenara/LED Valance Plus je upravo ono što tražite.

Osvojene nagrade

Focus open 2014
Focus open 2014
German design 2014
German design 2014
Good design
Good design
Product design 2014
Product design 2014
Reddot Award 2014
Reddot Award 2014

KRALJEVI TERASA

Mi smo specijalisti u izradi, natkrivanju i ostakljivanju terasa. Dugogodišnji rad i iskustvo stečeno na ovom polju primjenjujemo u svakom projektu s ciljem oživljavanja ili stvaranja nove terase s našim potpisom. Naša misija i vizija su jedno, postati KRALJEVI TERASA!

PRATITE NAŠ FACEBOOK

KONTACT INFO

  • Adresa: Hvarska 1d,
          10000 Zagreb, Hrvatska
  • Telefon: +385 1 6180 582
  • Mobitel: +385 98 1945 149
  • Fax: +385 1 6180 582
  • E-mail: info@sunteh.net