• info@sunteh.net
  • +385 95 9114 903

Traži
Plaza Home LED
Plaza Home LED
Plaza Home LED
Plaza Home LED
Plaza Home LED

Plaza Home LED

ZAŠTITA OD SUNCA I VJETRA ZA DUŽE VRIJEME

Plaza Home pruža sigurnu zaštitu od sunca čak i u vjetrovitim područjima zahvaljujući robusnim i čvrstim stupovima, bočnim vodilicama i stalnoj napetosti.

Plaza Home Sunset je opcija sa automatiziranim platnom sa nagibom za zaštitu od niskog sunca. Zbog čvrste konstrukcije, Plaza Home se može ugraditi i na neravnim terenima te zasjeniti velike površine. S kutem od 14 stupnjeva omogućuje zaštitu od vjetra i kiše gdje klasične tende posustaju i moraju se uvući. Koristeći dodatke kao bočnu zaštitu od vjetra i pogleda, LED rasvjetu i grijalicu Tempuru stvarate zaštićen prostor koji pruža dodatan komfor i produženo korištenje.

Tehnički detalji

Integrirana LED rasvjeta
Plaza Home LEDSa LED rasvjetom ćete uživati u atmosferi, toplom osvjetljenju u večernjim satima neovisno da li je vaš tekstilni krov izvučen ili uvučen.
Napetost platna
Plaza Pro LEDSavršeno dizajnirani mehanizam omogućava stalnu napetost platna, opruga u prednjem profilu reagira na vjetar i omogućava napetost platna.
Patentirani weinor klizači
Plaza Pro LEDIskušani i dokazani weinor klizači omogućavaju jednostavno izvlačenje i uvlačenje. Kotači klize u bočnim vodilicama sa minimalnim otporom što ih čini pouzdanim i dugotrajnim.
Sunset
Plaza Pro LEDPlaza Home Sunset je opcija sa automatski podesivim platnom pod kutem za dodatnu zaštitu od sunca.

Kontakt informacije

Faetont-mont d.o.o.
Hvarska 1d
10000 Zagreb
+385 98 1945 149
info@sunteh.net

Odaberite idealan dezen za vašu tendu iz kolekcije vrhunskih akrilnih i poliesterskih platana renomiranih svjetskih proizvođača.

Platna za tende
Odaberite najdražu boju i učinite vašu terasu ili vrt posebnim. Nudimo 47 RAL boja i 9 strukturalnih boja kao standard. Moguća je izvedba u bilo kojoj boji iz RAL karte.

Boje konstrukcija za tende

KRALJEVI TERASA

Mi smo specijalisti u izradi, natkrivanju i ostakljivanju terasa. Dugogodišnji rad i iskustvo stečeno na ovom polju primjenjujemo u svakom projektu s ciljem oživljavanja ili stvaranja nove terase s našim potpisom. Naša misija i vizija su jedno, postati KRALJEVI TERASA!

PRATITE NAŠ FACEBOOK

KONTACT INFO

  • Adresa: Hvarska 1d,
          10000 Zagreb, Hrvatska
  • Telefon: +385 1 6180 582
  • Mobitel: +385 98 1945 149
  • Fax: +385 1 6180 582
  • E-mail: info@sunteh.net