• info@sunteh.net
  • +385 95 9114 903

Traži
Bora
Bora
Bora
Bora

Bora

Bora je bočna tenda sa stilom

Bočna tenda Bora štiti od bočnog vjetra, neželjenih pogleda i sunca. Ugradnja je fleksibilna i moguća na sve podloge. Velikim izborom boja i uzoraka platna lako se uklapa u svaku arhitekturu. Odabirom posebnih platana omogućena je prozračnost i mogućnost vanjskog pogleda tijekom dana. Tim osobinama stvaramo fiksni element u vidu tekstilne ograde ili zida.

Tehnički detalji

Jednostavna instalacija
BoraBoru možemo jednostavno ugraditi na bilo koji zid kuće ili konstrukcije. Ugradnja je brza i jednostavna što omogućuje i jednostavno skidanje po potrebi
Modularnost
BoraNepravilni oblici platna omogućuju idealnu kompatibilnost sa tendama jer možemo s obzirom na nagib tende napraviti i bočnu tendu što uz zaštitu od sunca, vjetra i pogleda daje estetsku notu.
Atraktivnost
BoraKada je platno uvučeno, cijeli mehanizam je uvučen također.
Savršena nadogradnja
BoraBočna tenda je savršena nadogradnja za tende, tekstilne krovove i pergole kako svojim tehničkim osobinama tako i bojama profila i platna.

Kontakt informacije

Faetont-mont d.o.o.
Hvarska 1d
10000 Zagreb
+385 98 1945 149
info@sunteh.net

Odaberite idealan dezen za vašu tendu iz kolekcije vrhunskih akrilnih i poliesterskih platana renomiranih svjetskih proizvođača.

Platna za tende
Odaberite najdražu boju i učinite vašu terasu ili vrt posebnim. Nudimo 47 RAL boja i 9 strukturalnih boja kao standard. Moguća je izvedba u bilo kojoj boji iz RAL karte.

Boje konstrukcija za tende

KRALJEVI TERASA

Mi smo specijalisti u izradi, natkrivanju i ostakljivanju terasa. Dugogodišnji rad i iskustvo stečeno na ovom polju primjenjujemo u svakom projektu s ciljem oživljavanja ili stvaranja nove terase s našim potpisom. Naša misija i vizija su jedno, postati KRALJEVI TERASA!

PRATITE NAŠ FACEBOOK

KONTACT INFO

  • Adresa: Hvarska 1d,
          10000 Zagreb, Hrvatska
  • Telefon: +385 1 6180 582
  • Mobitel: +385 98 1945 149
  • Fax: +385 1 6180 582
  • E-mail: info@sunteh.net