• info@sunteh.net
  • +385 95 9114 903

Traži
Sotezza II LED
Sotezza II LED
Sotezza II LED
Sotezza II LED
Sotezza II LED

Sotezza II LED

Provodite vaše vrijeme ispod vaše nadstrešnice ili zimskog vrta usprkos sunčevoj toplini. Ovaj problem rješava Sottezza II. Izuzetno dekorativna unutarnja krovna tenda koja će se uklopiti u gotovo svaki kraov. Sottezza II smanjuje zagrijavanje ispod stakla i pruža ugodne temperature čak i ljeti. U hladnijim mjesecima koristimo sunčeve zrake za zagrijavanje naših vrtova, a Sottezza nam pruža zaštitu od blještanja.

Tehnički detalji

Pouzdan sistem napetosti
Sotezza II LEDDokazan sistem napetosti preuzet iz krovnih tendi WGM omogućuje idealno pozicioniranje platna kao i brzu ugradnju.
Inteligentne opcije - Stretch i Stretch Opti
Sotezza II LEDSottezza II Stretch Opti je sistem gdje je platno "zakopčano" u transportni profil, slično kao zip zatvarač. Standardna opcija Sottezza II Stretch ima platno zategnuto na dvije strane. Sistem jakog užeta i stalne napetosti sprečava boranje platna i obješenost rubova.
LED rasvjeta integrirana u kazeti tende
Sotezza II LEDKazeta sa integriranom LED rasvjetom se diskretno uklapa u svaki krov.

Kontakt informacije

Faetont-mont d.o.o.
Hvarska 1d
10000 Zagreb
+385 98 1945 149
info@sunteh.net

Odaberite idealan dezen za vašu tendu iz kolekcije vrhunskih akrilnih i poliesterskih platana renomiranih svjetskih proizvođača.

Platna za tende
Odaberite najdražu boju i učinite vašu terasu ili vrt posebnim. Nudimo 47 RAL boja i 9 strukturalnih boja kao standard. Moguća je izvedba u bilo kojoj boji iz RAL karte.

Boje konstrukcija za tende

KRALJEVI TERASA

Mi smo specijalisti u izradi, natkrivanju i ostakljivanju terasa. Dugogodišnji rad i iskustvo stečeno na ovom polju primjenjujemo u svakom projektu s ciljem oživljavanja ili stvaranja nove terase s našim potpisom. Naša misija i vizija su jedno, postati KRALJEVI TERASA!

PRATITE NAŠ FACEBOOK

KONTACT INFO

  • Adresa: Hvarska 1d,
          10000 Zagreb, Hrvatska
  • Telefon: +385 1 6180 582
  • Mobitel: +385 98 1945 149
  • Fax: +385 1 6180 582
  • E-mail: info@sunteh.net