• info@sunteh.net
  • +385 95 9114 903

Traži
Semina
Semina
Semina
Semina
Semina
Semina

Semina

TEHNOLOGIJA I MLADENAČKI DIZAJN

Tenda Semina objedinjuje mladenački dizajn sa dokazanom tehnologijom i pouzdanošću. Polukazeta pruža sigurnost i zaštitu za platno i mehaničke dijelove što omogućuje izuzetnu dugovječnost. Funkcionalnost , izgled i ekonomičnost Semine su sistematski optimizirani i koordinirani do zadnjeg detalja.

Semina je polukazetna tenda sa zglobnim rukama i dugotrajnim "high-tech" remenom.
Profili su od ekstrudiranog aluminija, prethodno tretirani kromom i prašno bojani u kvaliteti fasade koristeći RAL boje. Nosivi i dijelovi pod opterećenjem su izrađeni od "drop-forged" aluminija. Višak vode sa platna otječe kroz prednji profil, a zaštitna četka na gornjem dijelu kazete čisti platno i odstranjuje vodu.Tendu standardno pokreće elektromotor smješten u namotnoj cijevi.

Tehnički detalji

Kompaktna polukazeta
SeminaPoluovalno kućište zajedno sa robusnim prednjim profilom štite platno i mehaničke dijelove od vremenskih uvjeta i prljavštine.
LED rasvjeta
SeminaPriuštite si još više sati uživanja na otvorenom, opcijonalna LED rasvjetna letva pruža ugodnu toplu bijelu rasvjetu u večernjim satima.
Dugovječne ruke
SeminaVrhunac tehnologije su tihe dugovječne ruke koje koriste visokotehnološki remen umjesto lanca što omogućuje savršenu napetost čak i u vjetrovitim okolnostima. Ova značajka omogućuje idealno pozicioniranje platna tende.

Kontakt informacije

Faetont-mont d.o.o.
Hvarska 1d
10000 Zagreb
+385 98 1945 149
info@sunteh.net

Odaberite idealan dezen za vašu tendu iz kolekcije vrhunskih akrilnih i poliesterskih platana renomiranih svjetskih proizvođača.

Platna za tende
Odaberite najdražu boju i učinite vašu terasu ili vrt posebnim. Nudimo 47 RAL boja i 9 strukturalnih boja kao standard. Moguća je izvedba u bilo kojoj boji iz RAL karte.

Boje konstrukcija za tende

KRALJEVI TERASA

Mi smo specijalisti u izradi, natkrivanju i ostakljivanju terasa. Dugogodišnji rad i iskustvo stečeno na ovom polju primjenjujemo u svakom projektu s ciljem oživljavanja ili stvaranja nove terase s našim potpisom. Naša misija i vizija su jedno, postati KRALJEVI TERASA!

PRATITE NAŠ FACEBOOK

KONTACT INFO

  • Adresa: Hvarska 1d,
          10000 Zagreb, Hrvatska
  • Telefon: +385 1 6180 582
  • Mobitel: +385 98 1945 149
  • Fax: +385 1 6180 582
  • E-mail: info@sunteh.net